Emisionet ne Radio Kujtimet

Studio Qendrore Londer  Dj-Edi Good Boy
Emisioni  Urimet dhe Pershendetjet Nga ora 20:00 deri 22:00
Emisioni Kontaktues ne Tel    si dhe Skype : Radio.Dashuriaal
Studio Nr 2 Belgjik  Moderator Dj-Goni
Emisioni i Nates  me Tema te Ndryshme  nga ora 23:00 deri 00:30
Emisioni Kontaktues ne Tel   si dhe Skype : Radio.Dashuriaal
Studio  Nr 3 Gjermani Lady-Ger
Emisioni  i Nates  Nga ora 23:00 deri 00:30
Emisioni Kontaktues ne Tel    si dhe Skype : Radio.Dashuriaal
Studio nr 4 Me moderator te ndryshem
Emisioni  Me Mysafir ne Studio
Emisioni Kontaktues ne Tel   si dhe Skype : Radio.Dashuriaal

Shiqo Live Big Brother Albania