Un dhe Ti

Mes hijesh plote mall
nje jete te kaluar kujtojme,
lendojme zemren e vrare
dhe te tashmen se harrojme.

Une dhe ti
sa kohe e gjate,
jemi bashke edhe ne kete vetmi
largesine se durojme aspak.

Te dashuruar na gjeti rinia
dhe sot kane kaluar shume vjet,
te dashuruar do te na gjej pleqeria
sepse dashura tek ne ka mbet.

Une dhe ti pergjithmone
ne te dy te dashuruar,
askush nga njeri-tjetri sna largon
se ne shpirtrat i kemi bashkuar.